• Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • YouTube

Vrhunski kompanije zaslužuju i vrhunske evente. 

 

Naša agencija u kontinuitetu surađuje sa Raiffeisen timom kako bi njihovi eventi uvijek bili na nivou ovakve banke. 


Iz godine u godinu, trudimo se donositi nova, drugačija i kreativna rješenja bilo da se radi o velikim eventima, promocijama novih proizvoda ili ekskluzivnim prijemima. 

2015
RBBH event 2015_edited.jpg
2016
RBBH Zetra 2016.jpg
2017
RBBH.jpg
2018
RBBH 2018.jpg
Raiffeisen bank
Raiffeisen bank

press to zoom
Novogodišnja zabava
Novogodišnja zabava

press to zoom
Raiffesen Olympic Summit 2018
Raiffesen Olympic Summit 2018

press to zoom
Raiffeisen bank
Raiffeisen bank

press to zoom
1/6

Raiffeisen banka više od 5 godina ima aktivnu i veoma dobru saradnju s agencijom BLOW UP. U ovom periodu Agencija je Banci uspješno pružala ugovorene usluge u oblasti organizacije kompleksnih događaja, poslovnog i svečanog karaktera za klijente i poslovne partnere, kao i novogodišnje zabave za preko 1.300 zaposlenika Raiffeisen banke. Na osnovu uspješne saradnje i stečenog povjerenja, sa Agencijom smo organizovali nama izuzetno bitno otvorenje 100. poslovnice Banke, brojne večere i druženja od kojih bismo posebno istakli prijem u sarajevskoj Vijećnici.

 

Osoblje BLOW UP-a temeljito i besprijekorno obavlja povjerene zadatke, uz inovativan pristup, posvećenost željama klijenta, poštivanje zadatih rokova, te uvijek uz prijedloge za poboljšanja.

 

Navedeno izdvajamo kao ključne karakteristike u skladu s kojim ovu Agenciju preporučujemo kao potencijalnog isporučioca usluga organizacije događaja.

MARKETING I KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE I UPRAVLJANJE ODRŽIVOŠĆU

RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA

AGENCIJA KREATIVNE EVENT PRODUKCIJE