top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • YouTube

KARIJERA.

Mi razvijamo uposlenike u izvanredne individualce izlažući ih konstantnoj kreativnoj atmosferi i naprednoj tehnologiji.  

KULTURA

BLOW agencija je kompanija mladih, inovativnih ljudi, željnih promjena, koji uvijek teže industriju pokrenuti korak naprijed.

Vjerujemo da je dobra komunikacija ključ svakog uspješno obavljenog posla, te posebno cijenimo strastvene, radoznale i hrabre ljude, koji su spremni donositi odluke kako bi riješili i najkompleksnije probleme. ​​

ŠTA MI RADIMO

Kako bi našim klijentima ponudili što bolju uslugu, konstantno ulažemo u edukaciju naših uposlenika. Smatramo da samo dobro educirani uposlenici koji su zadovoljni radnom okolinom mogu davati uspješne rezultate. 

Mi smo tim od 11 mladih ljudi, koji rade sa velikim brojem eksternih suradnika. Također, veoma uspješno surađujemo sa srodnim kompanijama, te ih zbog toga ne smatramo konkurencijom, već partnerima i inspiracijom za kreiranje što boljih proizvoda kako bi u konačnosti promijenili tržište na bolje. ​​

GDJE SE TI UKLAPAŠ

Bilo da se pronalazite u menadžmentu, kreativnom ili tehničkom odjelu svakako ćete postati bitan dio naše ekipe. 

 

Ako smatrate da bi naša agencija bila mjesto gdje bi upravo Vi mogli ostvariti svoj potencijal, pošaljite nam svoj CV i popratno pismo, te ćemo Vas kontaktirati ukoliko se otvore pozicije koje odgovaraju Vašim kvalifikacijama. 

 

 

 

Creativity is contagious, pass it on.

-

Albert Einstein

Pretplatite se na buduće oglase za posao:

HVALA!

bottom of page