EVENT PRODUKCIJA

Ukoliko ste umorni od koordinacije brojnih suradnika, dobavljača i rokova, prepustite nama sve segmente organizacije eventa bilo kojih razmjera. Od kreativnog rješenja, organizacije i koordinacije eventa do vrhunske produkcije. 

TEHNIČKA PODRŠKA

Jedan od najbitnijih segmenata bilo kojeg uspješnog eventa je upravo tehnički aspekt. Kako bi osigurali vrhunski kvalitet usluge, naši licencirani tehničari će se pobrinuti da ton, video i svjetlo uvijek funkcionišu na optimalan način.  

3D I PROJECTION MAPPING

Ponosni smo pioniri ove usluge u Bosni i Hercegovini. Vrhunski projektori i video oprema, kao i dugogodišnje iskustvo u industriji nam omogućavaju kreiranje uvijek drugačijih i inovativnih rješenja, bilo da se radi o jednostavnim hologramskoj projekciji ili kompleksnom mappingu. 

KOMUNIKACIJA I PR

Od komunikacijske strategije za event, do storytellinga i promocije, naš tim će individualno pristupiti svakom eventu koji organizujete i pobrinuti se da bude poseban, te da prati identitet vašeg branda.

PRODAJA OPREME

Ukoliko želite nabaviti najkvalitetniju opremu za vlastite potrebe veoma jednostavno to možete uraditi preko nas. Radimo sa brendovima kao što su Brahler, Panasonic, LD, Sennheiser i mnogi drugi. 

1/1

+387 33 261 055

Isaka Samokovlije bb, Sarajevo

© 2019 by BLOW UP d.o.o.

slika6